Това съобщиха от Антикорупционният фонд във Facebook. Ето я цялата публикация: Споразумението

...
Това съобщиха от Антикорупционният фонд във Facebook. Ето я цялата публикация: Споразумението
Коментари Харесай

АКФ: Служебният енергиен министър е последният, редактирал изчезн...

Това оповестиха от Антикорупционният фонд във Фейсбук.

 

Ето я цялата обява:

 

Споразумението за финансираният от българските данъкоплатци газопровод, посредством който Русия съумя за заобиколи Украйна при преноса на съветски газ към Европа, бе публично подписано в Санкт Петербург през юни 2017 година от тогавашния министър на енергетиката Теменужка Петкова и Алексей Милер, ръководител на Управителния съвет и заместник-председател на Съвета на шефовете на „ Газпром “, напомнят от Фонда.

 

Изчезналият рускоезичен документ се появи неотдавна в общественото пространство, с помощта на напъните на организацията „ BG Elves ” (вижте повече в първия коментар).

Според АКФ, видно от мета данните на документа, Малинов нанася редакциите в 09:23 ч. на 29-ти май 2017г., след което изпраща документа на Евгений Зобнин, помощник на заместник-председателя на съветския парламент Александър Бабаков (известен като индивида на Владимир Путин в България).

 

Към оня миг Малинов е шеф на дирекция „ Правна “ на националния газопреносен оператор „ Булгартрансгаз “ ЕАД, а на 1 март 2018 година става и негов изпълнителен шеф и член на УС, която служба заема и към сегашния миг.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР